Butiksdetektiv

Butiksdetektiven blender, i sit civile tøj, ind i kundestrømmen og kan ubemærket observere kundernes og de ansattes adfærd. Erfaret med viden om tegnene tyven afgiver i sin færden i butikken udser han sig den fremtidige gerningsmand og pågriber denne diskret når gerningen er begået og melder efterfølgende tyven til de rette myndigheder.

Butiksdetektiven har viden om den danske lovgivning og erfaring i håndtering af psykiske syge og påvirkede personer. Han har førstehjælpskursus og kan assistere i pludselig opstående situationer i butikken. 

Han har også erfaring i at arbejde med kamera-overvågning og kan analysere din butiks svagheder og styrker mht. dækning af overvågning, sikkerhed ved døre, nødudgange, brister i systemet.​

Når du bestiller en butiksdetektiv hos VAGTSOM, får du en usynlig Vagt i butikken. En uvurderlig hjælp til at øge sikkerheden for de ansatte og minimere svindet fra tyverier og andre kriminaliteter, som svindel, bedrageri, tricktyveri osv. 

Ejer og stifter af VAGTSOM, Brian S Laugesen har pågrebet over 300 butikstyve og lignende på fersk gerning.

En stamkunde der stjæler for 500 kr. om ugen, kan koste en butik 26.000 kr. om året. for 26.000 kr. kan du få næsten 100 timers butikskontrol af VAGTSOM. Og få ryddet op i din kundestrøm. 

Når kunden er taget for tyveri bliver vedkommende forvist fra butikken og kan ikke længere bidrage til svindet. Det kan mærkes på bundlinjen i fremtidens regnskab.​

Firma​

VAGTSOM
​CVR: 40819509

Adresse​

Kirkegårdsallé 3, 3tv
​8700 Horsens

Kontakt​